Top

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel & Kruidnagel

  • Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel & Kruidnagel
3,49

Gemaakt van plantaardige zepen. Vriendelijk voor het milieu, maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Het afwasmiddel is verrijkt met biologische olie van Lavendel en Kruidnagel.

Afwasmiddel Lavendel & Kruidnagel

Gemaakt van plantaardige zepen dus vriendelijk voor het milieu, maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische Lavendel en Kruidnagel, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat.

Vol met natuurlijke ingrediënten

En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat ons afwasmiddel geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke ingrediënten, 99% biologisch afbreekbaar.

Om je vingers bij af te likken (niet doen hoor!)

Het heerlijke Lavendel & Kruidnagel aroma is een spannende en onverwachte combinatie van oma's linnenkast (lavendel: rustgevend en stress-verminderend) en kruidnagel (kruidig en pittig)...Kijk als ze het in Indonesië in hun sigaretten stoppen, dan doen wij het toch lekker in ons afwasmiddel?Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 6