Top

Eco egg - Parfum Vrij - 720 wassen

  • Eco egg - Parfum Vrij - 720 wassen
26,50

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. De wastemperatuur moet minimaal 30 graden zijn, en de maximum temperatuur 60 graden. De twee soorten minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die uw kleding goed schoonmaakt.
De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De Ecoegg kan veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.
 
De pellets in de wasbal gaan 720 wasbeurten mee (ongeveer 1 jaar) en kosten amper 4 eurocent per wasbeurt. Na deze 720 beurten kan je de wasbal gemakkelijk hervullen met hervulpellets.

Verkrijgbaar in :
  • Parfum Vrij - Geurloos
  • Soft Cotton - Katoenbloesem
  • Spring Blossom - Lente Geur
en is in verschillende maten en grootte leverbaar in alle drie geuren, dit zijn de maten:
  • 720 Wash is goed voor wel 3 jaar wassen met een gemiddelde prijs van 4 cent per wasbeurt en is hervulbaar
  • 210 Wash 
  •   54 Wash

Opmerkingen:
De was eieren gebruiken op een temperatuur van maximaal 60 graden.
Bij erge vlekken voorbehandelen met bijvoorbeeld vlek zeep.
Ecoegg verandert de pH van het water, waardoor de was zo natuurlijk zacht voelt , er is dus geen wasverzachter nodig. Als u toch wasverzachter wil gebruiken is dat geen probleem voor het was ei.
Stop uw wasmachine niet te vol, het ei heeft ruimte nodig om te bewegen in de trommel.
Geen waterbesparing programma gebruiken, want het ei heeft water nodig om goed te functioneren.
Aanbevolen wordt om voor de eerste keer een lege 95 graden was te draaien met ontkalker of citroenzuur om rest en kalk te verwijderen.
Het kan zijn dat je in het begin je was niet lekker vindt ruiken maar dat komt niet door het ei maar door resten waspoeder die nog in de leidingen van de machine zitten.
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0